Політика конфіденційності
та обробки персональних даних
Дата затвердження: 10.10.2021 Київ, Україна

Дана Політика Конфіденційності пояснює, яким чином збирається інформація про вас, як вона використовується та розголошується Фізичною особою підприємцем Медведєвою Ганною Анатоліївною (далі Компанія) при відвідуванні вами сайту з його сторінками із суб-доменами з використанням доменного імені newmatrix-ua.world (далі Сайт).

Цим ви надаєте угоду на обробку своїх персональних даних та підтверджуєте, що обізнані про порядок, цілі та інші умови обробки згідно зі ст. 6, 8, 10, 11 Закону України „Про захист персональних даних".

Відвідуючи сайт, ви приймаєте нашу Політику конфіденційності, ви дозволяєте Компанії збирати, використовувати та розголошувати інформацію про вас, відповідно до цілей, які вказані нижче.
Цим ви підтверджуєте, що ви маєте достатню правоздатність та дієздатність за законами Вашої країни для надання згоди з цією політикою конфіденційності та згоди на обробку Ваших персональних даних на умовах, які тут вказані. Якщо у вас немає достатнього обсягу дієздатності, цим ви підтверджуєте, що згода з цими правилами надана вашими батьками або опікунами, які мають повний обсяг дієздатності та уповноважені законом вашої країни давати таку згоду.

Компанія може змінювати цю політику конфіденційності іноді. Якщо зміни будуть внесені, ви будете повідомлені компанією через оновлення дати цієї політики конфіденційності у верхньому лівому кутку. Ми рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності, коли ви отримуєте доступ до Сайту, щоб бути поінформованими про інформаційні методи та способи, якими ви можете захистити свої персональні дані та вашу конфіденційність.


  1. Персональні дані. Термінологія
Власник персональних даних - фізична чи юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, визначає склад цих даних та процедуру їх обробки, якщо інше не визначено законом.

Угода суб'єкта персональних даних - будь-яке добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання згоди на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки.

Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов'язані зі збором, реєстрацією, зберіганням, адаптацією, зміною, оновленням, використанням, розповсюдженням, реалізацією, передачею, знеособленням, видаленням даних про фізичну особу.

Персональні дані - відомості або сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Керуючий базою персональних даних - фізична чи юридична особа, яка є власником бази персональних даних, або йому законом надано право управління персональними даними.

Суб'єкт персональних даних - фізична особа, щодо якої відповідно до закону здійснюється обробка її персональних даних.



2. Права суб'єктів персональних даних

Особисті немайнові права на персональні дані, які має фізична особа, є невід'ємними та непорушними.

Суб'єкт персональних даних має право:

- знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (тимчасового знаходження) власника або керуючого базою персональних даних, або запитати відповідне доручення для отримання цієї інформації уповноваженими ним особами, крім випадків, встановлених законом.

- отримувати інформацію щодо умов надання доступу до персональних даних, включаючи інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані.

- мати доступ до своїх персональних даних.

- отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи опрацьовуються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних.

- пред'являти обґрунтовану вимогу власнику персональних даних із заявою проти обробки своїх персональних даних.

- пред'являти обґрунтовану вимогу про зміну або видалення своїх персональних даних будь-яким власником та керуючим базою персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними.

- на захист своїх персональних даних від незаконного оброблення та раптової втрати, видалення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, а також на захист від надання відомостей, які є недостовірними або порушують честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи.

- звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до уповноваженої особи чи суду.

- застосовувати способи правового захисту у разі порушення законодавства щодо захисту персональних даних.

- вносити застереження щодо обмеження прав на опрацювання своїх персональних даних під час надання згоди.

- скасувати згоду на обробку персональних даних.

- знати механізм автоматичного оброблення персональних даних.

- на захист від автоматичного рішення, які мають для нього правові наслідки.

3. Збір ін
формації

Інформація збирається автоматично через Сайт.

Коли ви отримуєте доступ до Сайту, ми автоматично збираємо інформацію про Вас, в тому числі:

- Лог файли: ми реєструємо інформацію про використання Сайту, в тому числі тип використовуваного пристрою, час доступу та вашу IP-адресу.
- Інформація про пристрій, Ми збираємо інформацію про пристрій, який ви використовуєте для доступу до Сайту (далі в цій політиці конфіденційності - Пристрої), включаючи інформацію про програмне забезпечення пристрою та апаратні засоби тощо.
- Інформація про використання, Ми збираємо інформацію про використання Сайту, у тому числі і ваші дії на Сайті, якщо такі є.
- Інформація про інтереси: ми збираємо інформацію про матеріал, який вас цікавить та пов'язаний з використанням Вами Сайту.
- Ваші геолокації: Ми збираємо інформацію про ваші геолокації.

Ми можемо використовувати інформацію про вас у різних цілях, у тому числі:

- Для розробки нових сайтів та послуг.
- Для забезпечення підтримки та покращення Сайту.
- Для забезпечення та надання послуг, які ви запросили та надіслали нам відповідну інформацію.
- Щоб надсилати вам повідомлення.
- Щоб надсилати вам цільової, у тому числі рекламних контент (матеріал) відповідного змісту (включно з оголошеннями), який надається нами.
- Щоб надавати новини та інформацію про Сайт та роботу Компанії, яка на нашу думку представлятиме інтерес для вас.
- Щоб персоналізувати та покращити надання послуг та забезпечити індивідуальний підхід.
- Щоб реалізувати будь-які інші цілі, для яких було зібрано інформацію.

Погоджуючись з цією політикою конфіденційності або іншим способом надавши нам інформацію, ви даєте згоду на обробку та передачу інформації, зокрема, по Україні.


5. Обмін інформацією

Ми можемо надавати інформацію про вас тим чи іншим способом, як це описано в цій політиці конфіденційності:
- Постачальникам, консультантам та іншим постачальникам послуг, яким необхідний доступ до такої інформації для виконання робіт від імені компанії.
- У відповідь на запит про надання інформації, якщо ми вважаємо, що розкриття інформації відповідає будь-якому законодавству, правилам чи судовому процесу.
- Якщо ми вважаємо, що ваші дані не узгоджуються з духом чи текстом наших угод чи політик для користувачів, а також для захисту прав, власності та безпеки компанії чи інших осіб.

6. Обмін через соціальні месенджери/мережі

Сайт може запропонувати обмін через соціальні мережі та інші вбудовані інструменти (чат Telegram, Viber, WhatsApp), які дозволяють ділитися інформацією з Сайту.


7. Безпека

Компанія вживає відповідних заходів для захисту інформації про вас від втрати, крадіжки, несанкціонованого використання та доступу, розкриття, зміни та видалення.


8. Зв'язок

Ви можете звернутися з питань щодо цієї Політики Конфіденційності в будь-який час на електронну адресу newmatrixua@gmail.com


8. Зберігання інформації

Компанія зберігатиме та використовуватиме інформацію стільки, скільки необхідно для того, щоб надавати якісні послуги і доти, доки використання буде доцільним цілям Компанії.

Made on
Tilda